Guestbook

Search the guestbook

The guestbook is closed for posting since 2019, due to spam. If you have any comments or questions regarding this website, please leave a message on the open Facebook page for Vikjavev.


Siste 20 innlegg

Sischm
28. juli 2015 kl. 23:02
Vi har hatt en kjempeflott tur opp på vikafjellet. Ble litt småsulten og skulle ha oss en mat bit hos dere. Men vi ble veldig skuffet. Bestillte noen smørbrød med laks og eggerøre og to kopper kaffe og ble kvitt 218 kr. Helt utrolig stive priser. På smørbrodet mitt fant jeg nesten ingen smør, ikke noe saleat og ikke mibst bare en halv skive med laks. Jeg ble nesten sint på det. Jeg har jobbet skjøl i matbransjen og vet hva det betyr a holde budsjet og kostnader. Men, sånn skal det ikke være. Det er svindel. Ikke minst, at det ikke finnes noe priser på plakatene som henger rundt i kaffen. Det ver veldig fint hos dere, men med disse prisene ødelegger dere ikke bare for norske billister, nei og for alle andre turister som kommer for a oppleve dette vakkert land. Beklager, men det var min siste tur opp til dere. Jeg er veldig skuffet.
Comment: For ordens skuld: Vikjavev.no er ikkje assosiert med kafeen, vi har berre fått lov å setja opp webkameraet der.

<< June 2015 -

July 2015

- August 2015 >>
2019 © Torstein Hønsi