Guestbook

Search the guestbook

The guestbook is closed for posting since 2019, due to spam. If you have any comments or questions regarding this website, please leave a message on the open Facebook page for Vikjavev.


Archive
Oddgeir
Noreg

April 1, 2003 11:15 PM
Basert på den nyvunne kunnskapen om temeraturtilhøva på Vikafjellet versus Wall Street-indeksen, postulerer eg hermed at det kjem til å bli styggjeleg kaldt på Vikafjellet dei nærmaste åra. Ellers kjem den mykje omtala Saddam-effekten klårt til uttrykk på Vikafjellet, med klart fallande temperaturar sidan 26 mars, etter ein kortvarig oppgang under den innleiande fasen av krigen.

Kathrine Browne
USA

April 2, 2003 8:06 PM
Thank you! My ancesters lived on the Lillesand/Vetlesand (#74) farm from 1701-1840's. It is so exciting to see the land. I must come to Norway and visit.

Jomar Hønsi
Norge

April 3, 2003 7:10 PM
Det er innlysande at nervøsiteten breier seg på Wall St. når det byrjar å surkla under brui på Hestavollane i mars samtidig som ein opplever sandstorm i Mesopotamia.

Edel Hønsi og Karl Falnes
Skudeneshavn

April 7, 2003 6:47 PM
Du har laget noen kjempefine sider. Det er greit for oss å kjenne til snø og værforholdene på Hestavollen. Vi er på hytta, som Arnfinn Hønsi bygget, hver påske. Greit å være forberedt på hvor mye arbeid det kan være å grave oss ned til inngangen og uthuset.

Vi går mye tur på Vikjafjellet om sommeren og da er det interresant å lese litt om stølene vi har vært på. Vi reiser opp på hytta skjærtorsdag, så kanskje vi kan snakkes der?

Oddgeir
Noreg

April 12, 2003 8:54 PM
Kjempebra med funksjonen for å søkje etter bilete. Men etter å ha testa funksjonen med søkjeorda 'sprit', 'øl','fylla', 'råfyll', 'dritings', 'HB', 'BH', 'nakne damer', 'joint' og 'mariuhana',konstaterer eg her null treff! Er biletutvalet kanskje litt for snevert? På den positive sida skal nemnast at søkjeordet 'Oddgeir' gav heile 23 treff...

Karl Falnes
Skudenes

April 13, 2003 11:07 AM
Nå er det krise. tempen på Vikjafjellet er helt i bånn. Vet ikke om vi tårr reise opp. Håper ikke NY børsen følger dette fallet.

Følger mye med på veret på fjellet så jeg håper at du snart får den oppe i normale temperaturer igjen.


2000-2020 © Torstein Hønsi