Guestbook

Search the guestbook

The guestbook is closed for posting since 2019, due to spam. If you have any comments or questions regarding this website, please leave a message on the open Facebook page for Vikjavev.


Archive
Fru Olsen af Kaalhagen
Kalfaret

November 2, 2003 10:14 PM
Gid hvor mange pene billeder de har funnet! En virkelig blomsterbukett kan man si. Det må være mange dyktige fotografspirer som vokser opp der inne i bygden nu for tiden, siden de får låne så mange av dem. Jeg må si det igjen; att de orker! Men nu noget helt annet, har de vevet noget i det siste? Mine ben har blivet noglelunde kolde i de senere tid, kunne de være så elskverdig å veve noen benklær og sende det med dampskibet til Strandkaien så ville jeg blivet dig meget takknemlig.
P.S min skjønne sønnesønn har skrevet ut et nydelig fotografi af dig som henger ved siden av portrettet av salig Herr Olsen.

På forhånd tak Eders Enkefru Olsen af Kaalhagen

Rannveig Elise Otterlei
Bergen

November 11, 2003 9:57 AM
Hei Hønsi!

Eg vart ein gong skulda for å flotte meg med 2 e-post adresser, mens du.........................eigen heimeside!!!
Utruleg flott- kan godt forstå kvifor du snakka så varmt om heimbygda di.
Ein kan likevel sjå ein viss skilnad mellom folk frå Vik-sida av Vikafjellet, og dei som kjem frå andre sida t.d., Eksingedalen. I Eksingedalen får ein ørret på 2-3 kg på stang (med Sølvkroken), og treng difor ikkje manipulera bilete, som vevsmeistaren har latt seg freista til å gjere!
Fortsett det gode arbeidet- kanskje vi treffast ved vannskiljet på Vikafjellet?

Helsing ei geologine frå Bergen/Bindingsbø

Ralf Röder
Germany

November 14, 2003 4:57 PM
Hi Torstein !
your Image-Sharpener is SUUUPER !!
Gratulation to such a Program !
Best Regard´s from Germany
Ralf


Enkemann Bertram von Bergen
Nordnes

November 17, 2003 12:06 PM
Fru Olsen af Kaalhagen? Er det virkeligt Dem? Efter alle disse aar, ja det maa jeg si.
Må jeg aller erbødigst få kondolere med Herr Olsens avgang. Det maa ha kommet som et sjokk.
La mig faa erindre...siste gang vi tok farvel maa ha været rett efter krigen, jeg skulle til Düsseldorf for at studere. Husker De våres fabelaktige maaneskinnspromenade paa Fløien? Den aftenen glemmer jeg aldrig. De hadde den vidunderligste kjole, lyserød om jeg ikke tar feil.
Men akk, våres korrespondanse opphørte desverre. I mellomtid har mitt haar graanet og vintrer har kommet og gaatt.
Nu har det seg imidlertid slik at min elskede Fru Amalie Von Bergen ogsaa har taget instendig farvel, og De, som jeg kan se, lider af kolde ben.Tør jeg tillate mig at avlegge en snarlig aftensvisitt?

Sriv gjerne.

Eders svorne Bertram.

Vevmeistaren
Vodl

November 28, 2003 5:44 PM
Ville berre tipsa lesarane om at no er boki "Stølsheimen" i sal. Boki inneheld berre eitt bilete av ho Tussi, noko som gir ein T-faktor på under 0,01. Underforstått er dette ikkje rette mediet viss ein vil sjå bilete av ho Tussi.

Øyvind Heen
West Epsilon

November 29, 2003 2:51 AM
Skal si ting skjer i Vik. Flott webkamera du har, Torstein. Hvilke kamera bruker du? Hvilket utstyr trenger man? Skal legge inn linken "oppe til høgre". Me snakkast, antakelig ute i sjøen...

Øyvind Heen
West Epsilon

November 29, 2003 10:25 PM
Jaja, tipper at du blir å sjå her ute igjen ganske snart...
Har gått svanger med webkamera leeenge, og det blir nok som du sier i Romsdalen hvis det en gang blir. Romsdalshorn og Trollveggen kunne vært bra å ha på web! Du får plinge hvis du er i hovedstaden, så kan vi møtes over ei pils.


2000-2020 © Torstein Hønsi