Guestbook

Search the guestbook

The guestbook is closed for posting since 2019, due to spam. If you have any comments or questions regarding this website, please leave a message on the open Facebook page for Vikjavev.


Siste 20 innlegg

Vevmeistaren
Location: Ineggjes

1. juli 2007 kl. 03:40
Jaja, de putlar på med akademiske diskusjonar uteggjes. Gjet kven som har vore i Søbbe og drukke heimabrygg i hengjekøya i kveld.

Tor
Location: Oslo

1. juli 2007 kl. 14:52
Ja, eg håpar no at det ikkje er deg. Du burde ha viktigare ting å tenkje på. Iallefall har du ei kvitskjorte som må vaskast.

Heddis
Location: Bergen

1. juli 2007 kl. 22:20
Eg må kjøpa ny kvitskjorte, pes heile greiene. Brygg er flott, jaffall i ein køy.
Hina deg kå tuxen fekk da med mengden bokstava, han mao ha ete inkårt.

tux
Location: Fløyen

2. juli 2007 kl. 09:47
Prøv hettegensar Heddis! For å vere heilt sikker, so snakkar du med "mannen som går med hettegenser på jobbintervju og kvitskjorte i fjellet". Han kan sikker gje deg nokre tips om kva som er lovleg og rett maner.Ellers vil eg sei at ord-bløyta var i utgangspunktet ei lita sak som blei teken med straumen og ..... blei vel litt driblesjuk. Det bobla nesten over av ord. Men synest ikkje det er greit å bli takla på den måten frå ei hengekøye utan at eg og sit i ho.Og kva er forresten promillegrensa på gjesteboki?

Heddis
Location: Bergen

2. juli 2007 kl. 11:23
Promillegrensa på gjesteboki bør ikkje vera legre enn på fjedlet....

Z
2. juli 2007 kl. 22:23
Hettegensar er eit genialt plagg, men kvitskjorta kan vel til naud nyttast i eit bryllaup. På fjellet er det ingen tvil, der er det kvitskjorte! Promillegrenser til fjells er vel eit konstruert begrep som ikkje finst i den verkelege verda? Eller kva seier du min gode ven med x i namnet? Ein dørstokk i hytta kan jo brått endre seg frå å vera ein liten detalj ein ikkje legg merke til, til å verta ein hindring ein ikkje har sjans til å hanskast med på eiga hand.

Datoen som viser når fotoalbumet er oppdatert burde få seg eit årstal også.

Romsdaling
3. juli 2007 kl. 08:13
Guten skal gifte seg, og har andre ting å gjera enn å knipse med peikefingeren på eit fotoapparat!
Eg gler meg til små podar snart vil springe rundt i huset hans, da kan dykk berre gløyma oppdateringar i fotoalbumet! Da må nok årstalet vera med, som føreslått under. Skulle nesten øynsk at han får tvillingar når den tid kjem, då skal han få sjå kor enkelt det er å setje seg ned framfor PC'en og oppdatera! Eg veit kva eg snakkar om!

Til slutt vil eg sitere far min: Det er betre å ta gift enn å bli gift! Uansett; Lykke til Vevstein!

tux
Location: Landås

3. juli 2007 kl. 23:15
Vågar ein seg over dørstokken har ein mot , uansett utfall og stil ved passering. Gjer ein det med kvitskjorta på kroppen, kan ein vel seie det er snublande nært elegant!

Heddis
Location: Bergen

4. juli 2007 kl. 11:56
Sikkert rimeleg dårleg odds på at tux har snubla over ein hyttedørstokk og ødelagt kvitaskjorta si. Eventuellt promille nivå? Rimeleg høgt.
Hettegensar? Går det greit med spytatrøya og Caps?

tux
Location: Landås

4. juli 2007 kl. 18:40
Tenk om me tok ein rekonstruksjon av snolkane ved Kyraelvi? Då kunne kvitskjorte, hettegensar og spytatrøya reknast som ein fargerik bryllupskolleksjon!

Heddis
Location: bergen

4. juli 2007 kl. 19:49
Ja, for "benklær" har ingenting i eit brydlaup å gjera.

Are
Location: Bergen

5. juli 2007 kl. 15:07
Eg registrerar vikjavevens andre(!) klesdebatt på to år. Vikjavevens svar på Kiki Sørum og Per Sundnes skriv så blekket sprutar, men kan vel ikkje seiast å vega sine ord på ullvekt. Her er det kraftige kjensler i sving. Vonar dei fell til ro før bryllaupet.
Måtte Gud forby at dei velgjer same klede på den store dagen! Da vert det ikkje værande der.

Darky
Location: I villfarelsens ytterste ø

5. juli 2007 kl. 16:03
Her i utlandet ville me samanlikna dei to spradebassane med Trinny & Susannah!

Heddis
Location: bergen

5. juli 2007 kl. 22:01
Det blir nok Røkejakke og Bilbukse fra Hans H, eller er det mer et aftenantrekk? Lys dress om sommeren? Smoking? Skal man ikke være mindre pen en brudgommen? Det siste blir nok det vanskeligste for de fleste inviterte.
Comment: Her luktar det skriveforbod.

Heddis
Location: Bergen

5. juli 2007 kl. 22:32
Da vakje meg. Heilt sikkert. Da va nok ein austlending. Han eller ho skreiv sikkert norge pao kontrollspyrsmaolet ditt og.


Dessuten so meinte eg gommen til bruden.

Stian
Location: Byn

6. juli 2007 kl. 00:13
Eg trur Vevsmeistaren bør få hjelp av sine bygdabrør so me får nokre nye bilder i fotoalbumet. Eller kansje ein konkuranse med innsendte bilder og greier hadde gjort seg? Eg har liggjande tusenvis av bilder frå Vik på maskina mi. Riktignok ikkje av dan fototekniske og kunstneriske kvaliteten som ein ser på bilda til Vevsmeistaren, men teke med Vikjavevbilda friskt i minnet.

Heddis
Location: Bergen

6. juli 2007 kl. 00:28
(med lilla skjerf kring halsen) Ka med "bygdasøstrene" då, Hæ, ka med dei?

Stian
Location: Byn

6. juli 2007 kl. 13:56
Ja selvfølgelig dei fotograferende husmødre og

Asbjørn
Location: Feios

7. juli 2007 kl. 09:16
Eg har lenge tenkt; Kvifor skal du og han Svein ha det så mykje betre enn meg? Men no er det endeleg slutt for din del! Walk the aisle and say I do! Lukke til.
Dessutan er det kjekt å sjå at også du ser deg mon i ei kone frå ein ekstrem utkant; Balestrand city!

Helsing ein gift Snjomælar busett i Feios

tux
Location: Mjølbøra

11. juli 2007 kl. 17:21
Herleg bilete frå web-kameraet! Men herlegare å kjenna dråpane på ekta! Ein kan ikkje be om betre sommar-ver enn detta. Undra meg over kva profil denne sida vil få etter hendinga på laurdag? Det har vore heilt stille her, ei stille som har uroa meg. Men eg vågar meg utpå og spør. Håpar dette vil gje oss ei sommarforløysing.

Jarao
Location: I bygdi

12. juli 2007 kl. 10:02
Da heite Mjølbyrao bere so do veit da !!

Darkypark
Location: langt frå fjord og fjell, strikkejakke brukar eg lell

12. juli 2007 kl. 13:31
Tux har eit godt spørsmål her.

Vil me no sjå at dei huslege tema tek over heilt, og at gardsnamn og stadnamn-delene blir supplert med strikkemønster og matoppskrifter frå dei ulike gardane?

tux
Location: Mjølbøra

12. juli 2007 kl. 13:51
Hadde ikkje vore dumt det min gode mann! Mykje godt rundt på dei ulike gardane vil eg tru. Her i MJØLBYRAO kan me vise til eit panne-øl av flottaste sort!

Stian
Location: Byn

12. juli 2007 kl. 13:57
Hehe! Vaffleoppskrift med mysa...

Hobbymeteorolog
13. juli 2007 kl. 11:56
Imponerende hjemmeside. Sysler litt med værdata selv, men har ikke kommet på langt nær så langt som dette, men har ambisjoner. Her er resultatet så langt: www.simlan.no, ikke på langt nær alt er operativt.
Er veldig nyskjerrig på hva som ligger som teknologi i bakgrunnen her. Hvilken værstasjon benytes? Er databehandling og presentasjonene basert på komersielle produkter eller er det skreddersøm? Setter veldg pris på å få litt erfaringer her.

Hilsen hobbymeteorolog
Comment: Heisann,
Eg har ein LaCrosse WS 2300 verstasjon. Den er kopla til ein gammal PC som står i kjellaren og har som si einaste oppgåve å senda verdata via FTP til webserveren ein gong pr. 5. minutt. På serveren blir desse tekstfilene lesne inn i ein MySQL-database, og presentasjonane på websida er henta derifrå. Alt her er laga frå grunnen av i PHP og klientsideteknologiar. Grafane er bygde på JpGraph.

Heddis
Location: kjedlaren

15. juli 2007 kl. 21:17
Jarao, da heite døh, ikkje do. Dar dreit du pao dragje gitt. Kå ti bynte vevrøktaren å spela lacrosse?
saupsuppe konde åg våre fint å faott nedskrift pao.

olav
Location: moss

18. juli 2007 kl. 01:50
Dette var et løft i hverdagen - skulle bruke kvasir som motor og der sto navnet jon stadheim og vips fikk jeg en herlig opplevelse - Fantastiske bilder og hjemmeside - jeg elskar dette vakre landet. Og følelsene blei ikke mindre etter lysbildeframvisninga. Mine vidder har vært atlanteren og stillhavet de siste år - men der hvor dere bor er der jaggu vakkert og vilt. Beste hilsner fra havet.

Julie Cecilie
Location: Bergen

18. juli 2007 kl. 15:27
Nydelig side. Vil sende en hilsen til Sveinung Tenold som kanskje er tilbake fra India nå? Stor klem fra Julie i Bergen.

Diane Pettersen Edwards
Location: Fort Collins, Colorado, USA

19. juli 2007 kl. 18:58
Ths is a great website sent to me by my cousin on the Hove side. Our relatives were born and some still live in Vik. My relatives (cousins) are Edwin and Odd Pettersen, my grandfather was Halvor Pettersen brother of Andre (their grandfather).

I have been to Vik several times.

My Grandmother was descended from the Hove's of the Hove church and farm.

Fun to see this, I am an artist as you can see from my website and I LOVE the photo of the Hove church at Christmas, how absolutely beautiful!

Sincerely...and best of luck! Diane Edwards

Dyvan
20. juli 2007 kl. 21:40
:D o chuj :DDDDDD

Sabine
Location: LOucens in Sveits

20. juli 2007 kl. 22:20
Hver gang jeg har "hjemmelengsel" etter Norge og Vik, jeg ser på denne siden, for å se om det er fint eller dårlig væer på Vik... I 2001 jeg har jobba i tre måneder på Hopstock Hotellet etter å ha gått i åtte måneder på landbrukshøgskolen på Ås. Je har mye likt tiden på Hotellet og hver gang jeg hadde fri, jeg gikk til fjells rund om fjorden... Håper at jeg f¨år igjen anlednigen til å komme bake...! Til at det blir det, skal dere hilse bygden og særlig Carl-Andre fra meg!

Gwyneth
Location: Salt Lake City, Utah, USA

28. juli 2007 kl. 01:23
I love finding beautiful pictures of the North countries! My ancestors are from Sweden and Wales, and a good friend of mine spent some time in Norway and brought back wonderful stories and pictures. Thanks for sharing the beauty.

<< June 2007 -

July 2007

- August 2007 >>
2019 © Torstein Hønsi