Guestbook

Search the guestbook

The guestbook is closed for posting since 2019, due to spam. If you have any comments or questions regarding this website, please leave a message on the open Facebook page for Vikjavev.


Siste 20 innlegg

Bjertill og fra &sønn
Location: vik, verdas navle

9. oktober 2002 kl. 04:03
Hei Torstein, detta e jo meget bra! Kem kunde vel tru at du skulle veksa te og gjera da so bra, slek so du for ått som lark i sparkebukkse!

Vil og komma med ein kunngjering:

Pga tung stein i sogn, har Idre Sogn Steinplukkarlag avvikkla sitt føretak. Me har no flytta til Afrikadalen, og navnet er sahara sandsoparlag.

Mvh B o f&s

helge
Location: nåsk

26. oktober 2002 kl. 19:04
Hallopp Torstein!

Flotte bilder, og du har verkeleg gjort eit scoooop på bilde 16! Nederst i høgre biledkant har du fått med noko så sjeldan som ein pingvin!! Er dette teft eller rein og skjær flaks?
Comment: Det har sjølvsagt ingenting med flaks å gjera. Forøvrig var det berre eit tidsspørsmål før ein av mine mange vakne og landkunnige lesarar oppdaga at denne biletserien faktisk ikkje er frå Vik, men frå ein tur til Antarktis-varden. Viss du ser nøye etter ser du at det vaggar ein weddel-sel ved sida av dei to personane på bilete 16. Bilete 13 viser ogso eit sel.
Vevmeistaren.

Oddgeir
Location: Gulen

29. oktober 2002 kl. 05:09
Sist eg var på Vikafjellet for å tjuvfiske, såg eg og mykje pingvin. Faktisk so gale at det knapt var fisk å få. Irriterande, also...

Øyvind Kollega
Location: Norge

31. oktober 2002 kl. 11:46
Det går nå rykter om at Keiko er sett på Vikafjellet
Comment:
Endeleg føler eg tidi er moden for det eg har brent inne med i heile haust. Av frykt for at folk skulle mistenkja meg for å driva med biletmanipulering har eg ikkje tort å leggja ut dette biletet teke ved stølen Nedsta Vollafjellet 6. august i år.

Vevmeistaren

<< September 2002 -

October 2002

- November 2002 >>
2019 © Torstein Hønsi